Hej jag heter Tommy Nybom.

Min far har fotograferat i över 60år och han gav mig min första kamera när jag var 4år. Jag har vuxit upp med fotograferingen och har också lång utbildning i såväl fotografering som bildhantering. Jag har nu arbetat med fotografering i över 25år. Mina första år arbetade jag som frilansande pressfotograf men har alltid haft en kärlek för porträttfotografering och det är också det jag arbetar mest med idag. Jag älskar mitt arbete och friheten det ger. Jag delar även med mig av mina kunskaper i form av föreläsningar och föredrag på bland annat Inredningsakademin.

Det jag tycker bäst om är bröllopsfotografering. Jag har sedan starten av mitt företag 2006 fotograferat fler än 300 bröllop och det blir bara roligare för varje gång. Jag arbetar också med barn och familjeporträtt samt Modell för en dag. Jag anlitas också flitigt av andra företag för t.ex porträttfotografering av anställda och tjänstemän men även för fotografering av produkter.

Sedan 13 år tillbaks så arbetar jag flitigt med mäklarfotografering och sedan 2017 så erbjuder jag även professionell filmproduktion där jag ibland arbetar tillsammans med min gamla kollega Carl-Erik Paulin. Jag erbjuder professionell produktion av t.ex musikvideos och reklamfilm.