Hej jag heter Tommy Nybom.

Min far har fotograferat i över 60år och han gav mig min första kamera när jag var 4år. Jag har vuxit upp med fotograferingen och har också lång utbildning i såväl fotografering som bildhantering. Jag har nu arbetat med fotografering i över 25år. Mina första år arbetade jag som frilansande pressfotograf men har alltid haft en kärlek för porträttfotografering och det är också det jag arbetar mest med idag. Jag älskar mitt arbete och friheten det ger. Jag är också stolt medlem i Svenska porträttfotografers förbund där Sveriges elit av fotografer årligen tävlar i porträtt-sm. Jag delar även med mig av mina kunskaper i form av föreläsningar och föredrag på bland annat Inredningsakademin.

Det jag tycker bäst om är bröllopsfotografering. Jag har sedan starten av mitt företag 2006 fotograferat närmare 300 bröllop och det blir bara roligare för varje gång. Jag arbetar också med barn och familjeporträtt samt Modell för en dag. Jag anlitas också flitigt av andra företag för t.ex porträttfotografering av anställda och tjänstemän men även för fotografering av produkter.

Sedan 2017 så arbetar jag även med film och jag har precis i början av mars 2020 startat ett nytt bolag "Studio4Vision AB". Tillsammans med min kollega Carl-Erik Paulin så arbetar jag med att göra musikvideos samt reklamfilm mm. Vi arbetar bland annat med olika skivbolag där vi tillsammans med deras artister skapar musikvideos och tar bilder till deras skivomslag.

Min fotostudio är placerad i Kristineberg på Kungsholmen i Stockholm. Förutom att jag där fotograferar barn och familjeporträtt mm så gör vi också där en del filminspelning.

Adressen till studion är: Ola Hanssonsgatan 1 i Kristineberg.