Barn & Familj

Studiofoto

När jag fotograferar barn så vill jag ha gott om tid. Jag vill gärna att barnet/barnen kommer och hälsar på i studion en gång innan fotograferingen så att de får gå runt och titta på allt som är spännande i en fotostudio. På så vis så kan barnet lättare koncentrera sig den dagen vi genomför fotograferingen.

Lifestyle

Jag erbjuder även lifestylefotografering. Lifestylefoto sker oftast i hemmet där man kan få mer levande bilder. Vi siktar på att få stolliga, roliga och vackra familje/barnbilder tagna i soffan i vardagsrummet eller varför inte i trädgården. Om ni vill boka en barn eller familjefotografering så kontakta mig så berättar jag mer.

Just nu: Lifestylefotografering 895kr

Just nu erbjuder jag lifestylefotografering på valfri plats för barn och familjer. Vi har en situation som försvårar för oss alla och det är viktigt att vi följer de anvisningar som finns. Jag föreslår därför att man träffas på en plats där vi kan hålla avstånd till varandra förslagsvis en park eller liknande (förutsättningen är att vi naturligtvis känner oss friska). Där tar jag vackra och roliga barn eller familjebilder som sedan levereras genom mitt galleri på Pixieset. I priset på endast 895kr ingår förutom de digitala filerna även en förstoring i storlek A4. Välkomna att höra av er för bokning.