Paket 1

Här fotograferar jag 3 timmar på plats. Vi inriktar oss på att hinna med porträttfotografering av paret samt vigseln och lite mingel och gruppbilder med släkt och vänner. Bilderna (ca.100st) levereras till er färdigredigerade genom mitt webbgalleri.


5950kr

Paket 2

Här har ni tillgång till mig halva bröllopsdagen, ca 7-8 timmar. Bilderna (ca.200st) levereras till er genom nedladdning från mitt webbgalleri. Ni väljer också ut 1st bild i storlek A3(297x420mm) samt 2st i A4(297x210mm) och 10st i storlek 10x15cm.


14250kr

Paket 3

Det här är det mest prisvärda paketet jag erbjuder och det är också det paket som de flesta väljer. Ni har tillgång till mig hela bröllopsdagen, 14-16 timmar. I detta paket ingår även en så kallad “Bridal Fashion Shoot” värd 2500kr.


29000kr

För mer information om innehållet i samtliga bröllopspaket v.g kontakta mig.

Bridal fashion shoot (nyhet)

Vid väldigt många av de bröllopsbokningar jag gör så får jag förfrågan om att göra en extra fotograferingssession enbart med bruden eller brudgummen, en lite mer modeinriktad fotosession med den vackra klänningen och andra detaljer från bröllopsdagen. Under bröllopsdagen har man oftast kanske 1-2 timmar för porträttfotograferingen vilket naturligtvis räcker till att få en del vackra porträttbilder på bröllopsparet, men ibland så vill man ha det där lilla extra och med en Bridal Fashion Shoot så får man möjlighet att utöka sin portfolio med många vackra bilder som fotograferas under mer kontrollerade former. Denna fotosession utförs ofta en tid innan eller efter själva bröllopet på valfri plats, men kan naturligtvis även bokas i samband med bröllopspaket 1 & 2 (priset blir då endast 2500kr) och utföras efter överenskommelse, kanske dagen innan bröllopet. Var vänlig kontakta mig för ytterligare frågor! 

5100kr 

2500kr om ni bokar tillsammans med bröllopspaket 1 & 2 Bridal fashion shoot ingår i Bröllopspaket 3!